16 Mayıs 2014 Cuma

Kış Uykusu'nun Galası Yapıldı

Nuri Bilge Ceylan’ın, 67. Cannes Film Festivali’nde Altın Palmiye için yarışan yeni filmi “Kış Uykusu”nun galası; 16 Mayıs Cuma günü Festival Sarayı’nda gerçekleşti. Yapımcılığını ZeynoFilm’in üstlendiği, başrollerini Haluk Bilginer, Melisa Sözen ve Demet Akbağ’ın paylaştığı “Kış Uykusu”nun galasına; yönetmen, oyuncular, senarist ve yapımcıların yanı sıra, Cem Yılmaz, Zerrin ve Hira Tekindor, Ayşegül-Ömer Dinçkök gibi Türkiye’den ve dünyadan çok sayıda önemli davetli katıldı. 
Film ekibi, gala öncesi gerçekleşen fotoğraf çekiminde;Soma'da meydana gelen faciada hayatını kaybeden yüzlerce maden işçisi için “#Soma” yazılarıyla poz verdiler.


6. kez Altın Palmiye için yarışan Nuri Bilge Ceylan’ın“Kış Uykusu” adlı yeni filminin galası; 16 Mayıs 2014, Cuma günü Festival Sarayı’nda gerçekleşti. Galaya,Nuri Bilge Ceylan, başrol oyuncuları Haluk Bilginer,Melisa Sözen ve Demet Akbağ, senarist Ebru Ceylan, yapımcı Zeynep Özbatur Atakan ile filmin diğer oyuncuları, Fransız ortağı Memento Films, Cem Yılmaz, Zerrin ve Hira Tekindor, Ayşegül-Ömer Dinçkök gibi isimler katıldı. Filmin konuk oyuncusuNejat İşler de, geçirdiği ağır rahatsızlık sonrasında ilk kez “Kış Uykusu”nun galasında kameraların karşısına geçerek ekiple birlikte poz verdi.

Zeynep Özbatur Atakan’a ait ZeynoFilm’in ana yapımcılığında Türkiye-Fransa-Almanya ortak yapımı olarak gerçekleştirilen “Kış Uykusu”; 67. Cannes Film Festivali’nin merakla takip edilen filmleri arasında yer alıyor.

Melisa Sözen, Demet Akbağ, Ebru Ceylan ve Zeynep Özbatur Atakan’ı galaya L’Oreal Paris ekibi hazırladı. Dörtlü, saç ve makyaj hazırlıklarının tamamlanmasının ardından, Hôtel Martinez’de düzenlenen mini kokteyldeL’Oreal Paris çalışanlarıyla bir araya geldi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder