28 Mart 2013 Perşembe

32. İSTANBUL FİLM FESTİVALİ AÇILIŞ TÖRENİ CUMA AKŞAMI YAPILACAK

İKSV tarafından Akbank sponsorluğunda düzenlenen 32. İstanbul Film Festivali, 29 Mart Cuma akşamı saat 20.30’da Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenecek bir açılış töreniyle başlıyor.

Memet Ali Alabora’nın sunuculuğunu üstlendiği 32. İstanbul Film Festivali Açılış Töreni’nde, Türkiye sinemasının unutulmaz isimlerinden oyuncu Ahmet Mekin, oyuncu Lale Belkıs, senarist Ayşe Şasa ile ülkemizin en önemli görüntü yönetmenlerinden Aytekin Çakmakçı’ya festivalin “Sinema Onur Ödülleri” takdim edilecek.

Türkiye sinemasının başarılı isimleri Selma Ergeç, Nejat İşler ve Nazan Kesal’ın takdimleriyle gerçekleştirilecek açılış töreninde ayrıca festivalin dünyaca ünlü konukları oyuncu Patricia Arquette ve yönetmen Bille August da birer konuşma yapacak.

Açılış töreninin ardından 32. İstanbul Film Festivali, İspanyol yönetmen Pedro Almodovar’ın, başrollerini Carlos Areces, Raul Arevalo ve Javier Camara’nın paylaştığı, Penelope Cruz ile Antonio Banderas’ın da konuk oyuncu olarak yer aldığı son filmi I’m So Excited / Aklımı Oynatacağım’ın gösterimiyle başlayacak.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder